Findio Automotive Golf Toernooi 2024: nog enkele kaarten beschikbaar

Golfpark Wilnis • De deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat, wint een nieuwe Smart #1.
Kim Andriessen Kim Andriessen
Impressie van het Findio Automotive Golf Event 2023, dat vorig jaar plaatsvond op Golfcentrum de Batouwe. (Foto: AM)

Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar voor het Findio Automotive Golf Toernooi 2024. Automotive Magazine organiseert dit evenement op vrijdag 7 juni op Golfpark Wilnis, nabij de gelijknamige plaats in de provincie Utrecht. Managers uit de autobranche komen dan samen voor een sportief en ontspannend netwerkevenement. Het Findio Automotive Golf Toernooi biedt de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Geoefende golfers spelen op 7 juni een toernooi. Beginnende golfers kunnen zich inschrijven voor de clinic onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en een barbecue.

Registreren voor het golftoernooi kan hier. Inschrijven is mogelijk voor 18 holes, 9 holes of voor deelname aan de clinic onder leiding van een golfpro. Registratie is inclusief baanfee, wedstrijd(bege)leiding, brunch, baancatering, borrel en barbecue.

Smart

Voor het eerst in de geschiedenis van het Automotive Golf Toernooi wint de deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat een nieuwe Smart #1.

Het golfevenement vindt plaats op 7 juni van 11.00 uur tot 17.30 uur. Bekijk hier het volledige programma.

Findio Automotive Golf Toernooi 2024: nog enkele kaarten beschikbaar | Automotive Online

Findio Automotive Golf Toernooi 2024: nog enkele kaarten beschikbaar

Golfpark Wilnis • De deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat, wint een nieuwe Smart #1.
Kim Andriessen Kim Andriessen
Impressie van het Findio Automotive Golf Event 2023, dat vorig jaar plaatsvond op Golfcentrum de Batouwe. (Foto: AM)

Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar voor het Findio Automotive Golf Toernooi 2024. Automotive Magazine organiseert dit evenement op vrijdag 7 juni op Golfpark Wilnis, nabij de gelijknamige plaats in de provincie Utrecht. Managers uit de autobranche komen dan samen voor een sportief en ontspannend netwerkevenement. Het Findio Automotive Golf Toernooi biedt de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Geoefende golfers spelen op 7 juni een toernooi. Beginnende golfers kunnen zich inschrijven voor de clinic onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en een barbecue.

Registreren voor het golftoernooi kan hier. Inschrijven is mogelijk voor 18 holes, 9 holes of voor deelname aan de clinic onder leiding van een golfpro. Registratie is inclusief baanfee, wedstrijd(bege)leiding, brunch, baancatering, borrel en barbecue.

Smart

Voor het eerst in de geschiedenis van het Automotive Golf Toernooi wint de deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat een nieuwe Smart #1.

Het golfevenement vindt plaats op 7 juni van 11.00 uur tot 17.30 uur. Bekijk hier het volledige programma.