‘Opel maakt een van de grootste comebacks ooit’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Opel schrijft momenteel een van de grootste comeback-story`s ooit in de Europese autoindustrie”, zegt Willems. In mei 2009 ging moeder GM failliet en zag de toekomst er onzeker uit. Maar nu gloort er weer licht aan de horizon. “In 2015 behaalden we ons hoogste marktaandeel in vier jaar. Dit jaar willen we naar een break-even resultaat.”

Vleugels
Opel zet in op meerdere technologieën. “We bieden bijvoorbeeld meer LPG-modellen aan dan welke Duitse autofabrikant dan ook.” Het merk heeft ook hoge EV-ambities. “We blijven de kosten van deze technologie verlagen. Als onderdeel van ons modeloffensief zullen we ook een nieuwe elektrische auto op de markt brengen.”

Dat zal zijn onder de vleugels van GM. “We zijn sinds 87 jaar onderdeel van GM. Opel speelt een vitale rol voor GM. Om wereldwijd succesvol te zijn moet GM ook succesvol zijn in Europa. Dat is alleen mogelijk met Opel.”  

Willems is keynote speaker op het Nationaal Automotive Congres, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie te Haarlem. Voor meer informatie en om u in te schrijven, kijk op www.automotivecongres.nl

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van het event. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Opel maakt een van de grootste comebacks ooit’ | Automotive Online

‘Opel maakt een van de grootste comebacks ooit’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Opel schrijft momenteel een van de grootste comeback-story`s ooit in de Europese autoindustrie”, zegt Willems. In mei 2009 ging moeder GM failliet en zag de toekomst er onzeker uit. Maar nu gloort er weer licht aan de horizon. “In 2015 behaalden we ons hoogste marktaandeel in vier jaar. Dit jaar willen we naar een break-even resultaat.”

Vleugels
Opel zet in op meerdere technologieën. “We bieden bijvoorbeeld meer LPG-modellen aan dan welke Duitse autofabrikant dan ook.” Het merk heeft ook hoge EV-ambities. “We blijven de kosten van deze technologie verlagen. Als onderdeel van ons modeloffensief zullen we ook een nieuwe elektrische auto op de markt brengen.”

Dat zal zijn onder de vleugels van GM. “We zijn sinds 87 jaar onderdeel van GM. Opel speelt een vitale rol voor GM. Om wereldwijd succesvol te zijn moet GM ook succesvol zijn in Europa. Dat is alleen mogelijk met Opel.”  

Willems is keynote speaker op het Nationaal Automotive Congres, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie te Haarlem. Voor meer informatie en om u in te schrijven, kijk op www.automotivecongres.nl

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van het event. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.