Let op: Laatste dag Early Bird korting voor Nationaal Automotive Congres

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Tot vandaag kunnen nog kaarten met vroegboekkorting worden gekocht voor het NAC. (Foto: Automotive)

Op 12 mei vindt in het Afas-theater in Leusden de vierde editie plaats van het Nationaal Automotive Congres. Op het evenement geeft een reeks van topsprekers van binnen én buiten de branche handvatten voor automotive retailers die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst. De presentatie is in handen van televisiepresentator Rick Nieman.

Op het podium staan onder andere Tim Albertsen (ceo ALD Automotive, dat recent Leaseplan kocht), Eric Berkhof (ceo Van Mossel) en Sander Jansen (directeur Stellantis Nederland). Van buiten de branche staan Afas-ceo Bas van der Veldt en leiderschapsgoeroe Remco Claassen op het podium. Voormalig topvoetballer Marco van Basten, oud-trainer en huidig voetbalanalist, geeft tijdens het Nationaal Automotive Congres zijn visie op het topvoetbal.

Thema: Meesterwerk 

Het thema van deze editie luidt: Meesterwerk. De omslag van brandstof naar EV en van bezit naar gebruik vragen het uiterste van alle bedrijven in mobiliteit. Van producenten tot en met retailers, leasemaatschappijen en alle andere partijen die consumenten in hun mobiliteitsbehoefte willen gaan voorzien. De druk op de retailers is groter dan ooit. Het succesvol doormaken van deze transitie, is een kunststuk van formaat: een meesterwerk.

Nationaal Automotive Congres 2022

nac 20222 730x604Het Nationaal Automotive Congres 2022 heeft als thema Meesterwerk: de kunst van het ondernemen. Het evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Voor de actuele stand van zaken, meer informatie en tickets, zie www.automotivecongres.nlProfiteer tot en met 31 maart van de vroegboekkorting. 

Workshops en sessies

Naast de keynote presentaties vinden er ook tal van parallelsessies en workshops plaats, op het gebied van verkoop, leasing, mobiliteit en aftersales. Het programma is zelf ook nog een meesterwerk in wording: er zullen nog diverse sprekers worden toegevoegd, die de bezoekers handvatten en inzichten meegeven voor het bouwen van het mobiliteitsbedrijf van de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Let op: Laatste dag Early Bird korting voor Nationaal Automotive Congres | Automotive Online

Let op: Laatste dag Early Bird korting voor Nationaal Automotive Congres

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Tot vandaag kunnen nog kaarten met vroegboekkorting worden gekocht voor het NAC. (Foto: Automotive)

Op 12 mei vindt in het Afas-theater in Leusden de vierde editie plaats van het Nationaal Automotive Congres. Op het evenement geeft een reeks van topsprekers van binnen én buiten de branche handvatten voor automotive retailers die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst. De presentatie is in handen van televisiepresentator Rick Nieman.

Op het podium staan onder andere Tim Albertsen (ceo ALD Automotive, dat recent Leaseplan kocht), Eric Berkhof (ceo Van Mossel) en Sander Jansen (directeur Stellantis Nederland). Van buiten de branche staan Afas-ceo Bas van der Veldt en leiderschapsgoeroe Remco Claassen op het podium. Voormalig topvoetballer Marco van Basten, oud-trainer en huidig voetbalanalist, geeft tijdens het Nationaal Automotive Congres zijn visie op het topvoetbal.

Thema: Meesterwerk 

Het thema van deze editie luidt: Meesterwerk. De omslag van brandstof naar EV en van bezit naar gebruik vragen het uiterste van alle bedrijven in mobiliteit. Van producenten tot en met retailers, leasemaatschappijen en alle andere partijen die consumenten in hun mobiliteitsbehoefte willen gaan voorzien. De druk op de retailers is groter dan ooit. Het succesvol doormaken van deze transitie, is een kunststuk van formaat: een meesterwerk.

Nationaal Automotive Congres 2022

nac 20222 730x604Het Nationaal Automotive Congres 2022 heeft als thema Meesterwerk: de kunst van het ondernemen. Het evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Voor de actuele stand van zaken, meer informatie en tickets, zie www.automotivecongres.nlProfiteer tot en met 31 maart van de vroegboekkorting. 

Workshops en sessies

Naast de keynote presentaties vinden er ook tal van parallelsessies en workshops plaats, op het gebied van verkoop, leasing, mobiliteit en aftersales. Het programma is zelf ook nog een meesterwerk in wording: er zullen nog diverse sprekers worden toegevoegd, die de bezoekers handvatten en inzichten meegeven voor het bouwen van het mobiliteitsbedrijf van de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.