ANWB start motorverkoopservice

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    Ja,tegen een gegarandeerde te lage prijs. Alsof de ANWB marktervaring heeft. Moeten ze zelf maar s investeren !

  • Erwin

    Als dat net zo gaat als bij de auto`s dan krijg je ook bij hun veel te lage prijzen, zoals het verhaal al zegt,zijn zij alleen maar een tussenstop. De werkelijke biedingen worden door handelaren gedaan. Tel uit je winst….