Schade-experts vermoeden fraude met oldtimer verzekeringen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • RR

    Absoluut niet goed te praten dat er een aantal oldtimer bezitters zijn die fraude plegen/gaan plegen. Echter niet verwonderlijk omdat de regering zelf crmineel gedrag vertoont door eenzijdig de gemaakte afspraken te veranderen. Goed voorbeeld doet nu eenmaal goed volgen.

  • Hassan Fathallah

    wat een ongeloofelijk domme reactie RR. Eerst zeg je dat het absoluut niet valt goed te praten, vervolgens praat je het zelf goed.