Alexander Sterk commercieel directeur Absolute Motors

Absolute Motors • Hij komt van Louwman Exclusive en was brand manager van McLaren.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Alexander Sterk (foto: Absolute Motors)

Alexander Sterk wordt per 1 maart commercieel directeur van Absolute Motors in Ridderkerk, tuner van auto’s in het sportieve topsegment. Dit meldt Absolute Motors. Sterk werkte sinds 2013 bij Louwman Exclusive, waar hij opklom tot commercieel manager en brand manager van McLaren. Vorige maand kondigde hij zijn vertrek al aan.

“Alexander’s expertise is cruciaal voor de verdere professionalisering van onze organisatie”, stelt Patrick Meijer, ceo van AM Group, waar Absolute Motors toe behoort. Over zijn nieuwe functie zegt Sterk: “Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om de klantgerichte filosofie van Absolute Motors naar een hoger niveau te tillen en de banden binnen de community van liefhebbers en eigenaren te versterken.”

Absolute Motors is dealer van merken als Urban Automotive, Akrapovic, Novitec, Brabus, Xpel Paint Protection, Inozetek Premium Wrapping Film en Eventuri inlaatsystemen en carbonfibre styling.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.