BOVAG vraagt gemeenten om actie tegen straatwassen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Aart van der Haagen

  Wat ik in dit verhaal mis is een oplossing voor de lakschade die in alle, ik herhaal álle wasstraten (ook de borstelloze) en wasboxen ontstaat. Vraag het autopoetsers maar eens. Alleen wassen met twee emmers en een zeer zachte spons spaart de lak.

 • Jos

  Logisch dat de Bovag dit wil. Eigenbelang noemen we dat. Een auto wassen doe je met de hand. Dan zie je ook alle puntjes die eventueel aandacht nodig hebben.

 • Hans

  En moet ik mijn cabrio met stoffen kap door zo’n wasstraat rijden?? Plus dat wasstraten niet alle hoeken en gaten reinigen. Kortom, ik roep alle automobilisten op actie te voeren tegen Bovag! zijn simpelweg stel graaiers

 • Dick

  Hans, Jos en aart, ik nodig jullie van harte uit in onze Tunnelwasstraat in Eelde voor een gratis wasbeurt waarbij je auto eens goed gewassen wordt in alle hoeken en gaten en de rest ook. Oh ja, zonder krasjes!