Volkswagen opent Solar Park bij Passat-fabriek VS

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van Zanten

    Het is een 9.5 Megawatt systeem wat 12,5 procent van de benodigde hoeveelheid levert. Dat betekent in de praktijk 9.58 Megawatt DC, wat ongeveer 7.6 Megawatt AC oplevert. Op jaarbasis is dat 13.1 Gigawattuur bij elkaar opgeteld.

  • zonnepanelenaanbieders.nl

    Dit is een besparing van 1.3 mln per jaar voor VW! Deze besparing is gerealiseerd met 33.600 zonnepanelen en wekt 13.100.000 kWh electriciteit en dat is te vergelijken met de gemiddelde energie die 2757 huishoudens van 4 personen per jaar verbruiken. De overheid biedt ook nog eens fiscale voordelen voor bedrijven bij investeringen in zonnepanelen. Wij zien daarom steeds meer bedrijven de stap maken om te investeren in zonnepanelen. Een goede zaak!

    Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 02-02-2013 15:36.