Elektrisch rijden: duurzaam en praktisch haalbaar

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Arnold van Nierop

    Bravo. Eindelijk een redelijk betrouwbaar beeld van elektrisch rijden dat goed is samengevat in een brochure van RWS. Jammer alleen dat met betrekking tot de energiekosten er een vergelijking wordt gemaakt tussen een (door accijns) hoog belaste benzine als brandstof en een vrijwel onbelaste elektriciteit. Zonder het duidelijk in kaart brengen van een CO-getal per geleverde kW aan stroom is daarnaast niet duidelijk hoe de milieubesparingen zijn berekend.