Administratieve chaos bij Kroymans

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • lau breeman

    Aan de dealers heeft het toen der tijd niet gelegen, alle handelingen moesten worden betaald. Mij, persoonlijk heeft de hele materie 1/2 mj. verlies opgeleverd. Maar de curator heeft weer handel, dus de ene z’n doord is …
    lb

Administratieve chaos bij Kroymans | Automotive Online

Administratieve chaos bij Kroymans

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • lau breeman

    Aan de dealers heeft het toen der tijd niet gelegen, alle handelingen moesten worden betaald. Mij, persoonlijk heeft de hele materie 1/2 mj. verlies opgeleverd. Maar de curator heeft weer handel, dus de ene z’n doord is …
    lb