Autoschade Van Dijk failliet verklaard

Autoschade Van Dijk • Het bedrijf is druk bezig met een doorstart, aldus de curator.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Autoschade Van Dijk in Boven-Leeuwen heeft een doorstart gemaakt. (Foto: Van Dijk))

Autoschade Van Dijk in Boven-Leeuwen is op 30 januari failliet verklaard door de rechtbank in Arnhem. Curator Thijs van der Meeren bevestigt het faillissement aan AM. Volgens de curator wordt nu bekeken of het bedrijf een doorstart kan maken.

Zelfstandig

Autoschade Van Dijk is een allround schadeherstelbedrijf dat reguliere schade, spotrepair en ruitschades afhandelt en een aantal merkerkenningen heeft, waaronder Toyota, Ford en Opel. Het schadebedrijf was enkele jaren aangesloten bij schadeketen ASN Autoschade en besloot in 2019 als zelfstandig ketenloos bedrijf verder te gaan. Er werken zo’n 5 tot 9 mensen bij het schadebedrijf.

Eigenaar Rien Boschman van Autoschade Van Dijk is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autoschade Van Dijk failliet verklaard | Automotive Online

Autoschade Van Dijk failliet verklaard

Autoschade Van Dijk • Het bedrijf is druk bezig met een doorstart, aldus de curator.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Autoschade Van Dijk in Boven-Leeuwen heeft een doorstart gemaakt. (Foto: Van Dijk))

Autoschade Van Dijk in Boven-Leeuwen is op 30 januari failliet verklaard door de rechtbank in Arnhem. Curator Thijs van der Meeren bevestigt het faillissement aan AM. Volgens de curator wordt nu bekeken of het bedrijf een doorstart kan maken.

Zelfstandig

Autoschade Van Dijk is een allround schadeherstelbedrijf dat reguliere schade, spotrepair en ruitschades afhandelt en een aantal merkerkenningen heeft, waaronder Toyota, Ford en Opel. Het schadebedrijf was enkele jaren aangesloten bij schadeketen ASN Autoschade en besloot in 2019 als zelfstandig ketenloos bedrijf verder te gaan. Er werken zo’n 5 tot 9 mensen bij het schadebedrijf.

Eigenaar Rien Boschman van Autoschade Van Dijk is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.