NL Car Group trekt in bij Biddo-collega Axero

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Axero opende vorig jaar zijn nieuwe onderkomen. (Foto: Axero)

Groothandel NL Car Group verhuist per 1 oktober naar het terrein van Biddo-collega Axero, dat eveneens in Enschede is gevestigd. Dat meldt NL Car Group. Zowel de medewerkers als voertuigen verhuizen mee.

NL Car Group en Axero werken al samen, onder meer binnen handelsplatform Biddo, en breiden de samenwerking verder uit. Ze behouden beide hun eigen zelfstandigheid. NL Car Group richt zich bijna volledig op export, terwijl Axero zich toelegt op import en binnenlandse handelsactiviteiten. “Door op dezelfde locatie de krachten te bundelen, verwachten beide bedrijven te kunnen profiteren van de onderlinge synergie, waardoor er een efficiëntieslag gemaakt kan worden. Dat zou moeten leiden tot meer kostenbeheersing en scherpere prijzen”, schrijft NL Car Group in een persbericht.

Axero, voorheen Beernink & De Bekker, opende vorig jaar een nieuw pand

Vorig jaar gaf NL Car Group-eigenaar Jos Nijland een duo-interview met Willem Beukenkamp (Indewal). ‘Eerlijk gezegd vraag ik me wel eens af of het in de toekomst nog verstandig is om als separate bedrijven te blijven functioneren onder Biddo. Wie weet komt dat ooit allemaal samen.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

NL Car Group trekt in bij Biddo-collega Axero | Automotive Online

NL Car Group trekt in bij Biddo-collega Axero

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Axero opende vorig jaar zijn nieuwe onderkomen. (Foto: Axero)

Groothandel NL Car Group verhuist per 1 oktober naar het terrein van Biddo-collega Axero, dat eveneens in Enschede is gevestigd. Dat meldt NL Car Group. Zowel de medewerkers als voertuigen verhuizen mee.

NL Car Group en Axero werken al samen, onder meer binnen handelsplatform Biddo, en breiden de samenwerking verder uit. Ze behouden beide hun eigen zelfstandigheid. NL Car Group richt zich bijna volledig op export, terwijl Axero zich toelegt op import en binnenlandse handelsactiviteiten. “Door op dezelfde locatie de krachten te bundelen, verwachten beide bedrijven te kunnen profiteren van de onderlinge synergie, waardoor er een efficiëntieslag gemaakt kan worden. Dat zou moeten leiden tot meer kostenbeheersing en scherpere prijzen”, schrijft NL Car Group in een persbericht.

Axero, voorheen Beernink & De Bekker, opende vorig jaar een nieuw pand

Vorig jaar gaf NL Car Group-eigenaar Jos Nijland een duo-interview met Willem Beukenkamp (Indewal). ‘Eerlijk gezegd vraag ik me wel eens af of het in de toekomst nog verstandig is om als separate bedrijven te blijven functioneren onder Biddo. Wie weet komt dat ooit allemaal samen.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.