Bestuurslid Audi stapt over naar Lightyear

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Martens heeft bijgedragen aan Lightyear als senior advisor. (Foto: Lightyear)

Dr. Bernd Martens, eerder senior advisor bij Lightyear, is benoemd tot coo bij de zonneautobouwer. Martens kan bogen op een carrière in de auto-industrie die ruim 30 jaar geleden begon bij Mercedes. Ook was Martens lid van de raad van bestuur bij Audi.

Martens zal strategische ondersteuning bieden bij de overgang van de productie van de Lightyear 0 naar het ontwerp en de productie van de Lightyear 2, een zonneauto voor de massamarkt, aldus de autobouwer in een persbericht.

“Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij Lightyear als coo en bij te dragen aan het duurzamer en slimmer maken van de mobiliteitssector voor de consument”, aldus Martens.

Bestuurslid Audi stapt over naar Lightyear | Automotive Online

Bestuurslid Audi stapt over naar Lightyear

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Martens heeft bijgedragen aan Lightyear als senior advisor. (Foto: Lightyear)

Dr. Bernd Martens, eerder senior advisor bij Lightyear, is benoemd tot coo bij de zonneautobouwer. Martens kan bogen op een carrière in de auto-industrie die ruim 30 jaar geleden begon bij Mercedes. Ook was Martens lid van de raad van bestuur bij Audi.

Martens zal strategische ondersteuning bieden bij de overgang van de productie van de Lightyear 0 naar het ontwerp en de productie van de Lightyear 2, een zonneauto voor de massamarkt, aldus de autobouwer in een persbericht.

“Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij Lightyear als coo en bij te dragen aan het duurzamer en slimmer maken van de mobiliteitssector voor de consument”, aldus Martens.