Broekhuis neemt autobedrijf De Snipperling over

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
De honger van Broekhuis is nog niet gestild. (Foto: Broekhuis)

Broekhuis Groep en autobedrijf De Snipperling Apeldoorn hebben een principeovereenkomst bereikt met betrekking tot de overname van de Snipperling. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. De Snipperling is gevestigd in Apeldoorn en is officieel dealer van Fiat en Jeep. Tevens is het bedrijf servicedealer van Alfa Romeo en Fiat Professional (bedrijfswagens).

De overname is op 1 december 2022 en maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis, zo meldt Broekhuis. De fabrikant wil zijn merkportfolio clusteren bij minder maar grotere dealers. In Apeldoorn worden de activiteiten van De Snipperling toegevoegd aan het pand van Broekhuis Opel. De Snipperling zal zijn activiteiten in de vestiging Deventer verder voortzetten als universeel autobedrijf.

Eerder dit jaar nam Broekhuis onder andere Leaf Campervans, Schadex Maarssen en Belga Fietsen over. De honger van het bedrijf leidde er al toe dat de omzetgrens van 1 miljard euro werd overschreden.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Broekhuis neemt autobedrijf De Snipperling over | Automotive Online

Broekhuis neemt autobedrijf De Snipperling over

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
De honger van Broekhuis is nog niet gestild. (Foto: Broekhuis)

Broekhuis Groep en autobedrijf De Snipperling Apeldoorn hebben een principeovereenkomst bereikt met betrekking tot de overname van de Snipperling. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. De Snipperling is gevestigd in Apeldoorn en is officieel dealer van Fiat en Jeep. Tevens is het bedrijf servicedealer van Alfa Romeo en Fiat Professional (bedrijfswagens).

De overname is op 1 december 2022 en maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis, zo meldt Broekhuis. De fabrikant wil zijn merkportfolio clusteren bij minder maar grotere dealers. In Apeldoorn worden de activiteiten van De Snipperling toegevoegd aan het pand van Broekhuis Opel. De Snipperling zal zijn activiteiten in de vestiging Deventer verder voortzetten als universeel autobedrijf.

Eerder dit jaar nam Broekhuis onder andere Leaf Campervans, Schadex Maarssen en Belga Fietsen over. De honger van het bedrijf leidde er al toe dat de omzetgrens van 1 miljard euro werd overschreden.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.