Bochane Autoverhuur neemt Van Oort Truckrent over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bochane neemt Van Oort Truckrent over. (Foto: Bochane)

Bochane Autoverhuur verstevigt zijn positie in de bedrijfswagenverhuur door de overname Van Oort Truckrent. Per 15 maart neemt Bochane de verhuuractiviteiten en het wagenpark over van het bedrijf in Eck en Wiel. Dat meldt Bochane.

De bedrijven beschikken hierdoor over een gezamenlijke vloot van 850 verhuurauto’s: van kleine stadsauto’s tot vrachtauto’s, van dagverhuur tot verhuur voor een jaar. Van Oort Truckrent is ontstaan in 1988 vanuit een toenemende vraag van transportbedrijven naar flexibel in te zetten materieel. Vanuit die filosofie groeide het bedrijf uit tot een landelijk opererende verhuurder met een wagenpark van 200 stuks. Er verandert door de overname niets aan de locatie, service. aanspreekpunt en frontoffice van het bedrijf. 

Bochane Autoverhuur, onderdeel van de Bochane Groep, telt een verhuurvloot van ruim 650 voertuigen. Dealerholding Bochane telt 16 vestigingen en is dealer van Renault, Dacia en Nissan en werd onlangs uitgesproken tot dealer van het jaar 2021.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bochane Autoverhuur neemt Van Oort Truckrent over | Automotive Online

Bochane Autoverhuur neemt Van Oort Truckrent over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bochane neemt Van Oort Truckrent over. (Foto: Bochane)

Bochane Autoverhuur verstevigt zijn positie in de bedrijfswagenverhuur door de overname Van Oort Truckrent. Per 15 maart neemt Bochane de verhuuractiviteiten en het wagenpark over van het bedrijf in Eck en Wiel. Dat meldt Bochane.

De bedrijven beschikken hierdoor over een gezamenlijke vloot van 850 verhuurauto’s: van kleine stadsauto’s tot vrachtauto’s, van dagverhuur tot verhuur voor een jaar. Van Oort Truckrent is ontstaan in 1988 vanuit een toenemende vraag van transportbedrijven naar flexibel in te zetten materieel. Vanuit die filosofie groeide het bedrijf uit tot een landelijk opererende verhuurder met een wagenpark van 200 stuks. Er verandert door de overname niets aan de locatie, service. aanspreekpunt en frontoffice van het bedrijf. 

Bochane Autoverhuur, onderdeel van de Bochane Groep, telt een verhuurvloot van ruim 650 voertuigen. Dealerholding Bochane telt 16 vestigingen en is dealer van Renault, Dacia en Nissan en werd onlangs uitgesproken tot dealer van het jaar 2021.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.