Bochane wint Nissan Global Award 2023

Nissan • Volgens Nissan behoort Bochane door het winnen van de award bij het lijstje van de ‘allerbeste Nissan-dealers ter wereld’.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Nissan reikt de prijs uit aan Bochane (Foto: Nissan Nederland)

Bochane Groep heeft de Nissan Global Award 2023 gewonnen. Bochane ontving de prijs door zijn prestaties op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid, zo meldt Nissan Nederland. Het merk kent deze onderscheiding toe aan de best presterende Nissan-dealer van het jaar.

Thijs Bochane van Bochane Groep: “We kijken met veel enthousiasme uit naar de volgende stappen die wij samen zullen maken. Dat Bochane in 2023 de Nissan Global Award mag ontvangen, is een eer die wij als één van de vele hoogtepunten beschouwen in onze 21-jarige samenwerking met Nissan.”

Bochane groep is één van de 33 Nissan-dealers die in Europa is onderscheiden met de Nissan Global Award.

Criteria

Voor de jaarlijkse uitreiking van de Nissan Global Award worden de sales- en aftersales-resultaten beoordeeld en vergeleken met het landelijke gemiddelde. Op basis daarvan worden punten toegekend. Volgens Nissan speelt klanttevredenheid een ‘grote’ rol in het eindoordeel.

Nissan-dealers Auto Sturm en Steza eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Vorig jaar nam Steza de prijs mee naar huis. Steza heeft vestigingen in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord en is in 2021 ontstaan uit een fusie van drie Nissan-dealers, Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Bochane wint Nissan Global Award 2023 | Automotive Online

Bochane wint Nissan Global Award 2023

Nissan • Volgens Nissan behoort Bochane door het winnen van de award bij het lijstje van de ‘allerbeste Nissan-dealers ter wereld’.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Nissan reikt de prijs uit aan Bochane (Foto: Nissan Nederland)

Bochane Groep heeft de Nissan Global Award 2023 gewonnen. Bochane ontving de prijs door zijn prestaties op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid, zo meldt Nissan Nederland. Het merk kent deze onderscheiding toe aan de best presterende Nissan-dealer van het jaar.

Thijs Bochane van Bochane Groep: “We kijken met veel enthousiasme uit naar de volgende stappen die wij samen zullen maken. Dat Bochane in 2023 de Nissan Global Award mag ontvangen, is een eer die wij als één van de vele hoogtepunten beschouwen in onze 21-jarige samenwerking met Nissan.”

Bochane groep is één van de 33 Nissan-dealers die in Europa is onderscheiden met de Nissan Global Award.

Criteria

Voor de jaarlijkse uitreiking van de Nissan Global Award worden de sales- en aftersales-resultaten beoordeeld en vergeleken met het landelijke gemiddelde. Op basis daarvan worden punten toegekend. Volgens Nissan speelt klanttevredenheid een ‘grote’ rol in het eindoordeel.

Nissan-dealers Auto Sturm en Steza eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Vorig jaar nam Steza de prijs mee naar huis. Steza heeft vestigingen in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord en is in 2021 ontstaan uit een fusie van drie Nissan-dealers, Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.