Kijk vandaag live naar het Restwaardejournaal (11.30) en de Dealerholding Talkshow (16.00)

Redactie Redactie
Beeld: Shutterstock

De markten van occasions en nieuwe auto’s zijn op dit moment zeer turbulent. Reden voor Automotive om vandaag twee uitzendingen te programmeren, die beide via de homepage live te volgen zijn: Om 11.30 is de live-uitzending van het Automotive Restwaardejournaal. Daarin worden alle relevante ontwikkelingen in occasionland besproken, zoals de hoge vraagprijzen, de exploderende import en ook worden de modellen op een rij gezet die dit jaar het meest in waarde zijn gestegen.

Te gast zijn vaste deskundige Gerard ten Buuren (voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven), Rico van der Vies (commercieel directeur Automotive Mediaventions) en Fred Hoogewoning (commercieel directeur VDS Automotive Group).

De presentatie is in handen van Automotive-redacteur Bart Kuijpers.

Dealerholding Talkshow

Om 16.00 begint de Online Dealerholding Talkshow. In deze live-uitzending wordt teruggekeken op een voor dealers bewogen jaar. Ook wordt de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 gepresenteerd door samensteller Bart Kuijpers. Johan Berkouwer (partner bij Van Ree Accountants) maakt bekend welk bedrijf de titel ‘Financieel Gezondste dealerholding van Nederland’ krijgt.

Verder schuiven Jan Hofstede (ceo van Zeeuw&Zeeuw) en Pieter Ursem (dga Autogroep Ursem Barten) aan. Met hen worden de belangrijkste trends voor de komende jaren besproken, zoals de opkomst van agentuurmodellen, de ontwikkelingen in mobiliteitsconcepten en het belang van occasions.

De presentatie is in handen van hoofdredacteur Luberto van Buiten.

De nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 is vanaf vandaag te bestellen in de Automotive Shop.

Kijk vandaag live naar het Restwaardejournaal (11.30) en de Dealerholding Talkshow (16.00) | Automotive Online

Kijk vandaag live naar het Restwaardejournaal (11.30) en de Dealerholding Talkshow (16.00)

Redactie Redactie
Beeld: Shutterstock

De markten van occasions en nieuwe auto’s zijn op dit moment zeer turbulent. Reden voor Automotive om vandaag twee uitzendingen te programmeren, die beide via de homepage live te volgen zijn: Om 11.30 is de live-uitzending van het Automotive Restwaardejournaal. Daarin worden alle relevante ontwikkelingen in occasionland besproken, zoals de hoge vraagprijzen, de exploderende import en ook worden de modellen op een rij gezet die dit jaar het meest in waarde zijn gestegen.

Te gast zijn vaste deskundige Gerard ten Buuren (voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven), Rico van der Vies (commercieel directeur Automotive Mediaventions) en Fred Hoogewoning (commercieel directeur VDS Automotive Group).

De presentatie is in handen van Automotive-redacteur Bart Kuijpers.

Dealerholding Talkshow

Om 16.00 begint de Online Dealerholding Talkshow. In deze live-uitzending wordt teruggekeken op een voor dealers bewogen jaar. Ook wordt de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 gepresenteerd door samensteller Bart Kuijpers. Johan Berkouwer (partner bij Van Ree Accountants) maakt bekend welk bedrijf de titel ‘Financieel Gezondste dealerholding van Nederland’ krijgt.

Verder schuiven Jan Hofstede (ceo van Zeeuw&Zeeuw) en Pieter Ursem (dga Autogroep Ursem Barten) aan. Met hen worden de belangrijkste trends voor de komende jaren besproken, zoals de opkomst van agentuurmodellen, de ontwikkelingen in mobiliteitsconcepten en het belang van occasions.

De presentatie is in handen van hoofdredacteur Luberto van Buiten.

De nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 is vanaf vandaag te bestellen in de Automotive Shop.