Van Mossel koopt activiteiten C. van der Maat Zwaag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het nieuwe Van Mossel-pand in Hoorn. (Foto: Van Mossel)

Van Mossel Automotive Groep neemt de activiteiten van Citroën-dealer C. van der Maat Zwaag over. Dat melden beide bedrijven vandaag. De medewerkers komen in dienst van Van Mossel Citroën in Hoorn. C. van der Maat blijft erkend reparateur van het merk in Enkhuizen.”Van Mossel voert voor het tweede jaar op rij de Automotive Dealerholding Top 60 aan.

“De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt Erik van der Maat, bedrijfsleider van Autobedrijf C. van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Wij zijn daarom gaan kijken naar een mogelijke overname. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten.

Van Mossel-topman Eric Berkhof meldt dat in Hoorn een nieuwe Citroën-vestiging is geopend. “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega in onze nieuwe vestiging. Volgende maand voegt onze bestaande Peugeot-vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij en kunnen wij de in onze ogen beste klantervaring bieden.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Mossel koopt activiteiten C. van der Maat Zwaag | Automotive Online

Van Mossel koopt activiteiten C. van der Maat Zwaag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het nieuwe Van Mossel-pand in Hoorn. (Foto: Van Mossel)

Van Mossel Automotive Groep neemt de activiteiten van Citroën-dealer C. van der Maat Zwaag over. Dat melden beide bedrijven vandaag. De medewerkers komen in dienst van Van Mossel Citroën in Hoorn. C. van der Maat blijft erkend reparateur van het merk in Enkhuizen.”Van Mossel voert voor het tweede jaar op rij de Automotive Dealerholding Top 60 aan.

“De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt Erik van der Maat, bedrijfsleider van Autobedrijf C. van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Wij zijn daarom gaan kijken naar een mogelijke overname. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten.

Van Mossel-topman Eric Berkhof meldt dat in Hoorn een nieuwe Citroën-vestiging is geopend. “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega in onze nieuwe vestiging. Volgende maand voegt onze bestaande Peugeot-vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij en kunnen wij de in onze ogen beste klantervaring bieden.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.