Dwayne Belfor (Nissan) Nederlandse aftersalesdirecteur Chery-merken

Chery • Chery International is de moeder van de merken Omoda en Jaecoo.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Linkedin

Dwayne Belfor start deze maand als aftersalesdirecteur bij het Nederlandse importbedrijf van het Chinese Chery. Dat meldt Belfor, die afkomstig is van Nissan Nederland.

Chery wil dit jaar met Omoda en Jaecoo de Nederlandse markt betreden. De eerste Omoda’s zijn inmiddels in Nederland. Volgens Belfor wordt op korte termijn duidelijk wie er nog meer in het managementteam plaatsnemen.

Het hoofdkantoor voor Europa vestigt Chery in Nederland. Derek Du is aangesteld als directeur Benelux. Chery wil ook nog met een derde merk komen, Exlantix, maar daarvoor is nog geen introductiedatum.

In de tweejaarlijkse AM Powerranking waarin van nieuwe toetreders de slagingskans wordt beoordeeld, staat Omoda in de categorie ‘kleine kans’.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Dwayne Belfor (Nissan) Nederlandse aftersalesdirecteur Chery-merken | Automotive Online

Dwayne Belfor (Nissan) Nederlandse aftersalesdirecteur Chery-merken

Chery • Chery International is de moeder van de merken Omoda en Jaecoo.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Linkedin

Dwayne Belfor start deze maand als aftersalesdirecteur bij het Nederlandse importbedrijf van het Chinese Chery. Dat meldt Belfor, die afkomstig is van Nissan Nederland.

Chery wil dit jaar met Omoda en Jaecoo de Nederlandse markt betreden. De eerste Omoda’s zijn inmiddels in Nederland. Volgens Belfor wordt op korte termijn duidelijk wie er nog meer in het managementteam plaatsnemen.

Het hoofdkantoor voor Europa vestigt Chery in Nederland. Derek Du is aangesteld als directeur Benelux. Chery wil ook nog met een derde merk komen, Exlantix, maar daarvoor is nog geen introductiedatum.

In de tweejaarlijkse AM Powerranking waarin van nieuwe toetreders de slagingskans wordt beoordeeld, staat Omoda in de categorie ‘kleine kans’.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.