Auto Huiskes neemt Suzuki dealer Boekelder over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Auto Huiskes is nu ook Suzuki dealer geworden. (Foto: Huiskes Oss)

Dealerbedrijf Auto Huiskes in Oss heeft per 1 september Suzuki dealerbedrijf Boekelder overgenomen aan de Singel in Oss. Door de overname breidt Huiskes zijn dealeractiviteiten uit met het merk Suzuki. Het dealerschap van Suzuki zal vanuit de huidige vestiging in Oss worden voortgezet. De tien medewerkers gaan mee in de overname. Het bedrijf gaat verder onder de naam Huiskes Suzuki, zo meldt Huiskes aan Automotive.

Auto Huiskes is in 2008 opgericht door dga Bas Huiskes en voert de merken Mitsubishi en Kia, aangevuld met een assortiment occasions en de verhuur van personenauto’s en bestelbusjes. Huiskes heeft nu twee vestigingen in Oss: één aan de Parallelweg en de ander aan de Singel. Eigenaar John Boekelder ging eerder al met pensioen en droeg de dagelijkse leiding over aan Jeffrey Mulder, die nu bedrijfsleider is bij de Suzuki-dealer.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Auto Huiskes neemt Suzuki dealer Boekelder over | Automotive Online

Auto Huiskes neemt Suzuki dealer Boekelder over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Auto Huiskes is nu ook Suzuki dealer geworden. (Foto: Huiskes Oss)

Dealerbedrijf Auto Huiskes in Oss heeft per 1 september Suzuki dealerbedrijf Boekelder overgenomen aan de Singel in Oss. Door de overname breidt Huiskes zijn dealeractiviteiten uit met het merk Suzuki. Het dealerschap van Suzuki zal vanuit de huidige vestiging in Oss worden voortgezet. De tien medewerkers gaan mee in de overname. Het bedrijf gaat verder onder de naam Huiskes Suzuki, zo meldt Huiskes aan Automotive.

Auto Huiskes is in 2008 opgericht door dga Bas Huiskes en voert de merken Mitsubishi en Kia, aangevuld met een assortiment occasions en de verhuur van personenauto’s en bestelbusjes. Huiskes heeft nu twee vestigingen in Oss: één aan de Parallelweg en de ander aan de Singel. Eigenaar John Boekelder ging eerder al met pensioen en droeg de dagelijkse leiding over aan Jeffrey Mulder, die nu bedrijfsleider is bij de Suzuki-dealer.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.