Kroymans-directeur naar Broekhuis Jaguar Land Rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt importeur Jaguar Land Rover Nederland. Broekhuis opent een vestiging in Houten. “Voor mij is dit een prachtige kans”, zegt Tax. “Ik heb tien jaar met veel plezier gewerkt bij Kroymans, maar deze stap wil ik graag zetten.” 

Trots
De start van Broekhuis hangt samen met de grote netwerkherstructurering die Jaguar Land Rover momenteel doorvoert. Zo verliest Kroymans het Jaguar-dealercontract in Hilversum, dat gaat naar Land Rover-dealer Charles Serry (ACS). Serry stopt op zijn beurt met Land Rover en Jaguar in Nieuwegein, dat het voert onder de UAB.

Kroymans wordt wel erkend reparateur van beide merken. De nieuwe vestigingdirecteur van Kroymans, Sander van den Bey, is ondanks het verlies van het Jaguar salescontract trots op de uitbreiding. “Onze goede reputatie wordt hiermee onderstreept.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kroymans-directeur naar Broekhuis Jaguar Land Rover | Automotive Online

Kroymans-directeur naar Broekhuis Jaguar Land Rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt importeur Jaguar Land Rover Nederland. Broekhuis opent een vestiging in Houten. “Voor mij is dit een prachtige kans”, zegt Tax. “Ik heb tien jaar met veel plezier gewerkt bij Kroymans, maar deze stap wil ik graag zetten.” 

Trots
De start van Broekhuis hangt samen met de grote netwerkherstructurering die Jaguar Land Rover momenteel doorvoert. Zo verliest Kroymans het Jaguar-dealercontract in Hilversum, dat gaat naar Land Rover-dealer Charles Serry (ACS). Serry stopt op zijn beurt met Land Rover en Jaguar in Nieuwegein, dat het voert onder de UAB.

Kroymans wordt wel erkend reparateur van beide merken. De nieuwe vestigingdirecteur van Kroymans, Sander van den Bey, is ondanks het verlies van het Jaguar salescontract trots op de uitbreiding. “Onze goede reputatie wordt hiermee onderstreept.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.