Stern: omzet stijgt, winst daalt

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verkoop van auto`s en bedrijfsauto`s nam met 13,5% toe in het eerste halfjaar. Dit als gevolg van de aangescherpte CO2-grenzen. Stern verwacht dat over het hele jaar de verkoop duidelijk lager zal zijn.

De lease- en verhuurportefeuille groeide sinds eind 2011 met 12,8 miljoen naar 130,1 miljoen euro.

De dalende winst komt volgens Stern voort uit een lagere werkplaatsbezetting. Stern denkt de teruglopende aftersalesomzet te kunnen stabiliseren. Zo worden in de komende maanden nog twee Sternpoints geopend. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.