ING: omzet autoretail groeit 10%

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oorzaak voor de verwachte omzetgroei is de toename van de nieuwverkopen. “Ook de occasionprijzen die aan het verbeteren zijn en goede resultaten in de aftersales leiden tot een positieve ontwikkeling”, aldus Marinus van der Meer, sectormanager Automotive bij ING.

Prognose
ING heeft haar verkoopprognose opnieuw bijgesteld. In het kwartaalbericht meldt de bank te verwachten dat er dit jaar 460 duizend nieuwe auto’s worden verkocht (19% meer dan vorig jaar). Voor 2011 verwacht ING een afzet van 480 duizend personenauto’s.

Bekijk de uitleg van ING in onderstaande video en download het ING Kwartaalbericht in de rubriek Feiten & Cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ING: omzet autoretail groeit 10% | Automotive Online

ING: omzet autoretail groeit 10%

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oorzaak voor de verwachte omzetgroei is de toename van de nieuwverkopen. “Ook de occasionprijzen die aan het verbeteren zijn en goede resultaten in de aftersales leiden tot een positieve ontwikkeling”, aldus Marinus van der Meer, sectormanager Automotive bij ING.

Prognose
ING heeft haar verkoopprognose opnieuw bijgesteld. In het kwartaalbericht meldt de bank te verwachten dat er dit jaar 460 duizend nieuwe auto’s worden verkocht (19% meer dan vorig jaar). Voor 2011 verwacht ING een afzet van 480 duizend personenauto’s.

Bekijk de uitleg van ING in onderstaande video en download het ING Kwartaalbericht in de rubriek Feiten & Cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.