ALD wordt online leasepartner van Smart

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Smart heeft ALD geselecteerd als leasepartner. (Foto: Smart)

ALD wordt de digital leasepartner van Smart, het EV-merk van Geely en Mercedes-Benz.  Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend. De samenwerking start met de compacte SUV die in het eerste kwartaal van 2023 op de markt moet komen. ALD faciliteert hierbij zowel zakelijke als private operational lease.

Nieuw leven

Smart werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Hiervoor zetten Mercedes-Benz en Geely een gezamenlijke bv op. Het merk richt zich nu op elektrische auto’s voor in stedelijke gebieden. De leasecontracten zijn rechtstreeks beschikbaar via de website van Smart en via het dealernetwerk. De contracten worden volledig online beheerd; vanaf de kredietcheck tot en met de contracttekening. Het leaseconcept is vooralsnog beschikbaar in negen Europese landen, waaronder Nederland.

ALD zoekt zijn partnerships nadrukkelijk in de hoek van de EV-merken; het heeft ook partnerships met Lynk&Co, Polestar en Tesla

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

ALD wordt online leasepartner van Smart | Automotive Online

ALD wordt online leasepartner van Smart

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Smart heeft ALD geselecteerd als leasepartner. (Foto: Smart)

ALD wordt de digital leasepartner van Smart, het EV-merk van Geely en Mercedes-Benz.  Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend. De samenwerking start met de compacte SUV die in het eerste kwartaal van 2023 op de markt moet komen. ALD faciliteert hierbij zowel zakelijke als private operational lease.

Nieuw leven

Smart werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Hiervoor zetten Mercedes-Benz en Geely een gezamenlijke bv op. Het merk richt zich nu op elektrische auto’s voor in stedelijke gebieden. De leasecontracten zijn rechtstreeks beschikbaar via de website van Smart en via het dealernetwerk. De contracten worden volledig online beheerd; vanaf de kredietcheck tot en met de contracttekening. Het leaseconcept is vooralsnog beschikbaar in negen Europese landen, waaronder Nederland.

ALD zoekt zijn partnerships nadrukkelijk in de hoek van de EV-merken; het heeft ook partnerships met Lynk&Co, Polestar en Tesla

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.