Buijs volgt De Graauw op als manager Corporate Customers bij Alphabet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Neeltje Buijs. (Foto: Alphabet)

Neeltje Buijs (1977) volgt Pim de Graauw  op als manager Corporate Customers bij Alphabet. Dat meldt de leasemaatschappij aan Automotive. Buijs was al werkzaam bij Alphabet, als verantwoordelijke voor Corporate Mobility Services waaronder de rent divisie, pool management en car sharing vallen.

Daarvoor werkte ze onder andere bij dealerbedrijven Jan de Jong en Pouw. Buijs is op 1 januari gestart in haar nieuwe functie. “Na vier jaar bij Corporate Mobility Services was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging”, zegt Buijs. “We hebben met Alpha Rent een flinke vlootgroei gerealiseerd. Bij Corporate Customers wil ik bijdragen aan de vlootgroei naar 100 duizend auto’s in 2023  door het beste in het team naar boven te halen.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Buijs volgt De Graauw op als manager Corporate Customers bij Alphabet | Automotive Online

Buijs volgt De Graauw op als manager Corporate Customers bij Alphabet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Neeltje Buijs. (Foto: Alphabet)

Neeltje Buijs (1977) volgt Pim de Graauw  op als manager Corporate Customers bij Alphabet. Dat meldt de leasemaatschappij aan Automotive. Buijs was al werkzaam bij Alphabet, als verantwoordelijke voor Corporate Mobility Services waaronder de rent divisie, pool management en car sharing vallen.

Daarvoor werkte ze onder andere bij dealerbedrijven Jan de Jong en Pouw. Buijs is op 1 januari gestart in haar nieuwe functie. “Na vier jaar bij Corporate Mobility Services was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging”, zegt Buijs. “We hebben met Alpha Rent een flinke vlootgroei gerealiseerd. Bij Corporate Customers wil ik bijdragen aan de vlootgroei naar 100 duizend auto’s in 2023  door het beste in het team naar boven te halen.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.