KNVB claimt Van Basten, Automotive strikt Rijkaard

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toen Van Basten aangaf wegens KNVB-verplichtingen niet te kunnen spreken, lag Rijkaard als zijn opvolger voor de hand: Rijkaard won met Van Basten diverse belangrijke internationale voetbalprijzen, waaronder het Europees Kampioenschap voetbal in 1988 en twee keer de Europacup 1 met AC Milan.

Middenvelder Rijkaard heeft als trainer meer ervaring: hij won de Champions League met Barcelona, degradeerde met Sparta Rotterdam en loodste als bondscoach het Nederlands Elftal naar de halve finale van het EK in 2000.

Daarnaast is hij actief als ondernemer in onder meer ondergoed en pannenkoeken. Hij weet dus als geen ander hoe je zowel als voetballer en trainer met druk moet omgaan en het maximale uit je talent en team te halen.

Nationaal Automotive Congres
Het Nationaal Automotive Congres wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van vakblad Automotive. Binnen het thema `2020` presenteren diverse nationale en internationale topsprekers hun visie op toekomstige (auto)mobiliteit: onder andere Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation).

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Frank Rijkaard over zijn ervaringen als topspeler, topcoach en ondernemer.

Ook geven de Automotive-columnisten Hans Adriani, Luc van Bussel en Arjen de Jong hun visie op de branche.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Partners
Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Vredestein, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, VDS Automotive en EDM.