Ferrari-ceo vertrekt per direct om persoonlijke redenen

Jeroen Vos Jeroen Vos
Louis Camilleri, ceo Ferrari, verlaat het Italiaanse bedrijf om persoonlijke redenen. (Foto: Ferrari)

Louis Camilleri, ceo van Ferrari, heeft zijn functie bij het Italiaanse bedrijf per direct neergelegd. Persoonlijke redenen zouden hieraan ten grondslag liggen. Camilleri legt ook zijn positie in de Raad van Bestuur neer. Het bedrijf zoekt naar een opvolger. Dat maakt Ferrari vandaag bekend. Automotive News Europa  meldt op basis van bronnen dat wegens corona zijn functie zou hebben neergelegd.

Camilleri was sinds 2018 ceo van het merk en lid van de Raad van Bestuur vanaf 2015. John Elkann, eigenaar van Ferrari, dankt de topman voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf. “Zijn passie voor Ferrari is grenzeloos. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zijn positie als een van ’s werelds grootste bedrijven verder bevestigd.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Ferrari-ceo vertrekt per direct om persoonlijke redenen | Automotive Online

Ferrari-ceo vertrekt per direct om persoonlijke redenen

Jeroen Vos Jeroen Vos
Louis Camilleri, ceo Ferrari, verlaat het Italiaanse bedrijf om persoonlijke redenen. (Foto: Ferrari)

Louis Camilleri, ceo van Ferrari, heeft zijn functie bij het Italiaanse bedrijf per direct neergelegd. Persoonlijke redenen zouden hieraan ten grondslag liggen. Camilleri legt ook zijn positie in de Raad van Bestuur neer. Het bedrijf zoekt naar een opvolger. Dat maakt Ferrari vandaag bekend. Automotive News Europa  meldt op basis van bronnen dat wegens corona zijn functie zou hebben neergelegd.

Camilleri was sinds 2018 ceo van het merk en lid van de Raad van Bestuur vanaf 2015. John Elkann, eigenaar van Ferrari, dankt de topman voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf. “Zijn passie voor Ferrari is grenzeloos. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zijn positie als een van ’s werelds grootste bedrijven verder bevestigd.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.