‘Hyundai legt fabriek plat vanwege corona-besmetting’

Coronavirus • Het bedrijf sloot de fabriek in Zuid-Korea.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hyundai had zijn Chinese fabriek net weer opgestart. (Foto: Shutterstock)

Omdat een medewerker van de fabriek in Ulsan positief is getest op het coronavirus heeft Hyundai de fabriek tijdelijk gesloten. Dat melden internationale media vandaag. Er werken 34 duizend mensen in de fabriek. Lees alles over de gevolgen voor de autobranche in ons dossier over het coronavirus.

De fabrikant startte vorige week zijn activiteiten in Chinese fabrieken juist weer op. Hoe lang de fabriek in Ulsan dicht blijft, is onbekend. 

In Zuid-Korea neemt het aantal besmettingen hard toe. De teller staat inmiddels op meer dan tweeduizend gevallen .

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘Hyundai legt fabriek plat vanwege corona-besmetting’ | Automotive Online

‘Hyundai legt fabriek plat vanwege corona-besmetting’

Coronavirus • Het bedrijf sloot de fabriek in Zuid-Korea.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hyundai had zijn Chinese fabriek net weer opgestart. (Foto: Shutterstock)

Omdat een medewerker van de fabriek in Ulsan positief is getest op het coronavirus heeft Hyundai de fabriek tijdelijk gesloten. Dat melden internationale media vandaag. Er werken 34 duizend mensen in de fabriek. Lees alles over de gevolgen voor de autobranche in ons dossier over het coronavirus.

De fabrikant startte vorige week zijn activiteiten in Chinese fabrieken juist weer op. Hoe lang de fabriek in Ulsan dicht blijft, is onbekend. 

In Zuid-Korea neemt het aantal besmettingen hard toe. De teller staat inmiddels op meer dan tweeduizend gevallen .

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.