EC wil ESP versneld invoeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De commissie schat dat ESP in Europa per jaar vierduizend verkeersdoden kan sparen. Eind 2007 was pas vijftig procent van alle nieuwe auto’s en twintig procent van alle bestaande auto’s in Europa voorzien van ESP.

Foto: Viviane Reding, Europees Commissaris voor Informatie en Media (midden), wil thumbs up voor ESP.

EC wil ESP versneld invoeren | Automotive Online

EC wil ESP versneld invoeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De commissie schat dat ESP in Europa per jaar vierduizend verkeersdoden kan sparen. Eind 2007 was pas vijftig procent van alle nieuwe auto’s en twintig procent van alle bestaande auto’s in Europa voorzien van ESP.

Foto: Viviane Reding, Europees Commissaris voor Informatie en Media (midden), wil thumbs up voor ESP.