Programma occasioncongres bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovendien hebben diverse branchegenoten hun medewerking voor twee forumdiscussies toegezegd: onder hen de groothandelaren Hans Bussink (IVA Bleiswijk) en Johan Meure (Johan Meure Dealer-inruilauto’s) en de internet-vertegenwoordigers Walter Stoof (Fleetselect) en Milco de Vries (Carz).
Diverse partijen uit de autowereld hadden eerder al hun medewerking aan het congres toegezegd: Gerard ten Buuren (Autodata Nederland), Norbert van den Eijnden (Interleasing Nederland), Johan Grünfeld (Fassam), Berno Kleinherenbrink (LeasePlan Nederland) en Michel van Roon (CRM Used Car Management).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Programma occasioncongres bekend | Automotive Online

Programma occasioncongres bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovendien hebben diverse branchegenoten hun medewerking voor twee forumdiscussies toegezegd: onder hen de groothandelaren Hans Bussink (IVA Bleiswijk) en Johan Meure (Johan Meure Dealer-inruilauto’s) en de internet-vertegenwoordigers Walter Stoof (Fleetselect) en Milco de Vries (Carz).
Diverse partijen uit de autowereld hadden eerder al hun medewerking aan het congres toegezegd: Gerard ten Buuren (Autodata Nederland), Norbert van den Eijnden (Interleasing Nederland), Johan Grünfeld (Fassam), Berno Kleinherenbrink (LeasePlan Nederland) en Michel van Roon (CRM Used Car Management).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.