Nederlandse aftermarketspelers verenigen zich op Equip Auto

EquipAuto 2019 • Vijf Nederlandse aftermarketspelers bundelen tijdens de Equip Auto 2019 hun krachten.
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Het Holland House is op diverse internationale vakbeurzen te zien. (Foto: Kavo)

De Nederlandse aftermarketleveranciers Eurol, NRF, Kavo Parts, Kawe en Ganzeboom Transmission Parts zetten dit jaar opnieuw een Holland House neer op de Franse vakbeurs Equip Auto. Deze beurs vindt plaats van 15-19 oktober in de Paris Expo. “Na verschillende succesvolle deelnames aan beurzen in onder andere Dubai en Parijs, wordt het Holland House dit jaar weer opgezet voor Equip Auto”, melden de organisaties. “Het Holland House, een initiatief dat in 2016 is gestart, zorgt voor synergie: de deelnemers kunnen elkaars netwerk gebruiken en we kunnen tegen lagere kosten deelnemen zonder concessies te doen aan oppervlakte en locatie.”

Aan de tweejaarlijkse vakbeurs nemen 1.200 exposanten deel uit 40 landen. Ook wordt er de Grand Prix uitgereikt, een prijs voor de beste aftermarket-innovaties. Automotive zit in de jury van deze prijs.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.