Equip Auto schuift nog een jaartje op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Impressie van de Equip Auto. (Foto: Equip Auto)

De eerstvolgende editie van aftermarketbeurs Equip Auto vindt plaats in 2022. Na de afgelasting van de editie van dit jaar schoof de organisatie in eerste instantie de beurs door naar 2021. Nu is er toch voor gekozen om pas in 2022 weer een editie te houden. Dat meldt de organisatie. De exacte datum moet nog worden gekozen. De show blijft in Parijs. Equip Auto vindt vanaf 2022 weer om de twee jaar plaats. Lees hier een verslag van de Equip Auto van vorig jaar.

Volgens de organisatie is de keuze tot stand gekomen na overleg met de deelnemers. De Automechanika, de grootste aftermarketbeurs ter wereld, werd eerder al doorgeschoven naar september 2021 en zou daarmee ongeveer gelijktijdig plaatsvinden met Equipauto, dat traditioneel in het najaar wordt georganiseerd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Equip Auto schuift nog een jaartje op | Automotive Online

Equip Auto schuift nog een jaartje op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Impressie van de Equip Auto. (Foto: Equip Auto)

De eerstvolgende editie van aftermarketbeurs Equip Auto vindt plaats in 2022. Na de afgelasting van de editie van dit jaar schoof de organisatie in eerste instantie de beurs door naar 2021. Nu is er toch voor gekozen om pas in 2022 weer een editie te houden. Dat meldt de organisatie. De exacte datum moet nog worden gekozen. De show blijft in Parijs. Equip Auto vindt vanaf 2022 weer om de twee jaar plaats. Lees hier een verslag van de Equip Auto van vorig jaar.

Volgens de organisatie is de keuze tot stand gekomen na overleg met de deelnemers. De Automechanika, de grootste aftermarketbeurs ter wereld, werd eerder al doorgeschoven naar september 2021 en zou daarmee ongeveer gelijktijdig plaatsvinden met Equipauto, dat traditioneel in het najaar wordt georganiseerd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.