Equip Auto Paris weer terug na afwezigheid

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Equip Auto wordt gehouden van 18 t/m 22 oktober in Paris Expo Porte de Versailles (foto: Equip Auto)

Ook dit jaar is Nederland weer prominent aanwezig in Parijs tijdens de Equip Auto 2022, met onder andere een collectieve deelname georganiseerd door de RAI vereniging. Na een editie te hebben opgeschoven verwacht de beurs ongeveer duizend exposanten en 80 duizend internationale bezoekers te mogen ontvangen. Zo meldt de organisatie.

Volgens de organisatoren is er tussen de laatste editie van de beurs en nu veel veranderd in de sector. “De afgelopen twee jaar zijn we getuige geweest van een versnelling van de bestaande trends: new mobility, zero-carbon transition of transport, digitale technologie en geautomatiseerd rijden. De beurs moet zowel de sector ondersteunen als anticiperen op de toekomst, en een baken vormen voor deze grote transformaties. Het doel: de toekomst van de automotive branche vormgeven,” aldus de organisatie.

De beurs focust zich dit jaar op vier thema’s: circulaire economie, energietransitie en onderhoud, technologische innovaties en de vakmensen van de toekomst.

Gratis toegang

Equip Auto wordt gehouden van 18 t/m 22 oktober in Paris Expo Porte de Versailles. Lezers van Automotive krijgen nu de kans om een gratis ticket te bemachtigen met de code EAPAUTOMOTIVE. Klik op deze link voor de inschrijving.