Equip Auto trekt bijna 80 duizend bezoekers

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Equip Auto)

De afgelopen editie van de autovakbeurs Equip Auto heeft, volgens de organisatie, 78.280 bezoekers getrokken. Bijna duizend aftermarket partijen uit twintig landen, waarvan 45 procent nieuwe exposanten, toonden hun producten en diensten op de beurs. Vorig jaar kon de beurs niet doorgaan.

De Equip Auto Paris 2022 werd gehouden van 18 tot en met 22 oktober in Parijs. De vakbeurs bereikte nagenoeg haar doelstelling van 80 duizend bezoekers. De organisatie is tevreden, meldt zij in een persbericht. “”De feedback van exposanten is enthousiast. De glimlach die we hebben gezien versterkt ons in het gevoel dat het format en de programmering in lijn was met de verwachtingen,” zegt Aurélie Jouve, directeur van de Equip Auto.

Steun

De Franse minister Roland Lescure stak de sector een hart onder de riem: “De auto-industrie staat voor grote, maar noodzakelijke veranderingen om onze economie CO2-vrij te maken. De staat moet deze industriële veranderingen begeleiden en we reageren dan ook met massale steun voor innovatie en industrialisatie, in de hele waardeketen van de automobielsector.”

Na de editie van 2022 maakt de organisatie zich nu klaar voor de Equip Auto 2023 in september in Lyon. In 2024 volgt dan een roadshow met regionale evenementen in Frankrijk en vervolgens weer een Equip Auto in Parijs in 2025.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Equip Auto trekt bijna 80 duizend bezoekers | Automotive Online

Equip Auto trekt bijna 80 duizend bezoekers

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Equip Auto)

De afgelopen editie van de autovakbeurs Equip Auto heeft, volgens de organisatie, 78.280 bezoekers getrokken. Bijna duizend aftermarket partijen uit twintig landen, waarvan 45 procent nieuwe exposanten, toonden hun producten en diensten op de beurs. Vorig jaar kon de beurs niet doorgaan.

De Equip Auto Paris 2022 werd gehouden van 18 tot en met 22 oktober in Parijs. De vakbeurs bereikte nagenoeg haar doelstelling van 80 duizend bezoekers. De organisatie is tevreden, meldt zij in een persbericht. “”De feedback van exposanten is enthousiast. De glimlach die we hebben gezien versterkt ons in het gevoel dat het format en de programmering in lijn was met de verwachtingen,” zegt Aurélie Jouve, directeur van de Equip Auto.

Steun

De Franse minister Roland Lescure stak de sector een hart onder de riem: “De auto-industrie staat voor grote, maar noodzakelijke veranderingen om onze economie CO2-vrij te maken. De staat moet deze industriële veranderingen begeleiden en we reageren dan ook met massale steun voor innovatie en industrialisatie, in de hele waardeketen van de automobielsector.”

Na de editie van 2022 maakt de organisatie zich nu klaar voor de Equip Auto 2023 in september in Lyon. In 2024 volgt dan een roadshow met regionale evenementen in Frankrijk en vervolgens weer een Equip Auto in Parijs in 2025.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.