Autoprof: succesvol ondanks lager aantal bezoekers

Rob Blom Rob Blom

De Auto Prof Vakbeurs, die deze week plaatsvond in de Evenementenhal Gorinchem, is bezocht door 12.592 mensen. Vorig jaar waren dat er nog 15.041, ofwel 16 procent meer. Volgens beursorganisator Vincent Bilanovic van de Evenementenhal was de beurs desondanks succesvol. “Er was veel interactie. Uit gesprekken met zowel exposanten als bezoekers bleek dat iedereen tevreden was over het beursverloop. Iedereen zag dat het langer drukker was op de beursvloer en er zijn goede zaken gedaan.”

Exposanten waren volgens Bilanovic ook te spreken over de kwaliteit van bezoekers. “En bezoekers spraken op hun beurt waardering uit over vernieuwingen van het concept waarin er meer beleving en interactie op de beursvloer is. Mede door het demoplein en de schadeherstelstraat bleven bezoekers langer op de beurs hangen dan vorige jaren.”

Autoprof: succesvol ondanks lager aantal bezoekers | Automotive Online

Autoprof: succesvol ondanks lager aantal bezoekers

Rob Blom Rob Blom

De Auto Prof Vakbeurs, die deze week plaatsvond in de Evenementenhal Gorinchem, is bezocht door 12.592 mensen. Vorig jaar waren dat er nog 15.041, ofwel 16 procent meer. Volgens beursorganisator Vincent Bilanovic van de Evenementenhal was de beurs desondanks succesvol. “Er was veel interactie. Uit gesprekken met zowel exposanten als bezoekers bleek dat iedereen tevreden was over het beursverloop. Iedereen zag dat het langer drukker was op de beursvloer en er zijn goede zaken gedaan.”

Exposanten waren volgens Bilanovic ook te spreken over de kwaliteit van bezoekers. “En bezoekers spraken op hun beurt waardering uit over vernieuwingen van het concept waarin er meer beleving en interactie op de beursvloer is. Mede door het demoplein en de schadeherstelstraat bleven bezoekers langer op de beurs hangen dan vorige jaren.”