Autoprof verplaatst naar februari 2022

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Vakbeurs Autprof doorgeschoven naar 2022. (Foto: Autoprof)

De vakbeurs Auto Prof, die gepland stond van 9 tot en met 11 februari in Gorinchem, wordt vanwege corona doorgeschoven naar 8 tot en met 10 februari 2022. Zo meldt de beursorganisatie, die hiermee gehoor zegt te geven aan de stem van veel exposanten en bezoekers. 

“Tot voor kort waren er twee edities Auto Prof per jaar. Op verzoek van de branche is dit terugbracht tot één editie per jaar. We hebben de beurs verplaatst omdat de vakbeurs het beste tot zijn recht komt in het voorjaar”, aldus Bianca Grinsven, head of events bij Easyfairs. Op de Auto Prof presenteren diverse exposanten uit de automotive- en schadebranche hun nieuwe producten en ontwikkelingen rondom thema’s, zoals apk of diagnose stellen. De beursorganisatie meldde afgelopen zomer een corona-proof editie te willen houden in februari 2021, maar is op dat besluit teruggekomen. 

De eerstvolgende Auto Prof wordt in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden van 8 tot en met 10 februari 2022. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autoprof verplaatst naar februari 2022 | Automotive Online

Autoprof verplaatst naar februari 2022

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Vakbeurs Autprof doorgeschoven naar 2022. (Foto: Autoprof)

De vakbeurs Auto Prof, die gepland stond van 9 tot en met 11 februari in Gorinchem, wordt vanwege corona doorgeschoven naar 8 tot en met 10 februari 2022. Zo meldt de beursorganisatie, die hiermee gehoor zegt te geven aan de stem van veel exposanten en bezoekers. 

“Tot voor kort waren er twee edities Auto Prof per jaar. Op verzoek van de branche is dit terugbracht tot één editie per jaar. We hebben de beurs verplaatst omdat de vakbeurs het beste tot zijn recht komt in het voorjaar”, aldus Bianca Grinsven, head of events bij Easyfairs. Op de Auto Prof presenteren diverse exposanten uit de automotive- en schadebranche hun nieuwe producten en ontwikkelingen rondom thema’s, zoals apk of diagnose stellen. De beursorganisatie meldde afgelopen zomer een corona-proof editie te willen houden in februari 2021, maar is op dat besluit teruggekomen. 

De eerstvolgende Auto Prof wordt in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden van 8 tot en met 10 februari 2022. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.