Autoprof Hardenberg trekt minder bezoekers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vakbeurs vond dit jaar plaats van 18 tot 20 oktober in de Evenementenhal Hardenberg. Een aantal grote grossiers had afgezegd. “Maar de aanwezige exposanten waren wel tevreden met de kwaliteit van de bezoekers”, vertelt Bilanovic. “Sommigen hebben in de eerste twee dagen meer omzet gedraaid dan vorig jaar in drie dagen bij elkaar. We hebben voornamelijk positieve reacties ontvangen.”

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats

Autoprof Hardenberg trekt minder bezoekers | Automotive Online

Autoprof Hardenberg trekt minder bezoekers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vakbeurs vond dit jaar plaats van 18 tot 20 oktober in de Evenementenhal Hardenberg. Een aantal grote grossiers had afgezegd. “Maar de aanwezige exposanten waren wel tevreden met de kwaliteit van de bezoekers”, vertelt Bilanovic. “Sommigen hebben in de eerste twee dagen meer omzet gedraaid dan vorig jaar in drie dagen bij elkaar. We hebben voornamelijk positieve reacties ontvangen.”

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats