Nissan-dealer Steza wint Global Award

Nissan • Het bedrijf won de onderscheiding vanwege uitzonderlijke prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen

De Nederlandse Nissan-dealer Steza heeft de Nissan Global Dealer Award 2022 gewonnen, meldt Nissan Nederland.

Steza heeft vestigingen in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord en is in 2021 ontstaan uit een fusie van drie Nissan-dealers, Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo. De Nederlandse dealer is een van de 25 Nissan-dealers in Europa die zijn onderscheiden met de Award.

De onderscheiding wordt eens per jaar toegekend aan de beste Nissan-dealerbedrijven ter wereld. Voor de Awards worden de resultaten van de sales en aftersales bekeken en beoordeeld en vergeleken met het landelijk gemiddelde. Op basis daarvan worden punten toegekend en bonuspunten gegeven, als de dealer relatief veel EV’s verkoopt. Daarbij is ook klanttevredenheid een belangrijk criterium. Steza behaalde op al die aspecten een overscore; een uitzonderlijke prestatie, aldus Nissan.

Nissan-dealer Steza wint Global Award | Automotive Online

Nissan-dealer Steza wint Global Award

Nissan • Het bedrijf won de onderscheiding vanwege uitzonderlijke prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen

De Nederlandse Nissan-dealer Steza heeft de Nissan Global Dealer Award 2022 gewonnen, meldt Nissan Nederland.

Steza heeft vestigingen in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord en is in 2021 ontstaan uit een fusie van drie Nissan-dealers, Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo. De Nederlandse dealer is een van de 25 Nissan-dealers in Europa die zijn onderscheiden met de Award.

De onderscheiding wordt eens per jaar toegekend aan de beste Nissan-dealerbedrijven ter wereld. Voor de Awards worden de resultaten van de sales en aftersales bekeken en beoordeeld en vergeleken met het landelijk gemiddelde. Op basis daarvan worden punten toegekend en bonuspunten gegeven, als de dealer relatief veel EV’s verkoopt. Daarbij is ook klanttevredenheid een belangrijk criterium. Steza behaalde op al die aspecten een overscore; een uitzonderlijke prestatie, aldus Nissan.