Amerikaans Fisker komt naar Nederland, België en Zwitserland

Fisker • De leveringen van de Amerikaanse EV’s gaan eind september van start.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Fisker

De EV’s van het Amerikaanse Fisker worden leverbaar in Nederland, België en Zwitserland. De auto is binnenkort te bestellen via de website van Fisker en zal vanaf eind september worden uitgeleverd, meldt de fabrikant.

Fisker heeft als enig leverbare model de suv Fisker Ocean. De auto is al langer leverbaar in de VS, Canada en zeven Europese landen. “Uiteindelijk willen we onze voertuigen over de hele wereld verkopen”, stelt Henrik Fisker, voorzitter en ceo van het bedrijf.

Verkoop in de Europese landen gaat via de website, voor de service en verkoopondersteuning komen er servicecentra nabij de grote steden, meldt Fisker.

In de toekomst wil Fisker ook de Fisker Pear geen leveren, een cross-over met in de VS een basisprijs van 29.900 dollar. Daarnaast komt er de Fisker Rōnin, een sportcabrio met een vermogen van circa 1000 pk en een basisprijs (in de VS) van 385.000 dollar. De Ocean krijgt in Nederland vanaf-prijs van 71.058 euro.

AM-overzicht nieuwe toetreders: download de lijst hier

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Amerikaans Fisker komt naar Nederland, België en Zwitserland | Automotive Online

Amerikaans Fisker komt naar Nederland, België en Zwitserland

Fisker • De leveringen van de Amerikaanse EV’s gaan eind september van start.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Fisker

De EV’s van het Amerikaanse Fisker worden leverbaar in Nederland, België en Zwitserland. De auto is binnenkort te bestellen via de website van Fisker en zal vanaf eind september worden uitgeleverd, meldt de fabrikant.

Fisker heeft als enig leverbare model de suv Fisker Ocean. De auto is al langer leverbaar in de VS, Canada en zeven Europese landen. “Uiteindelijk willen we onze voertuigen over de hele wereld verkopen”, stelt Henrik Fisker, voorzitter en ceo van het bedrijf.

Verkoop in de Europese landen gaat via de website, voor de service en verkoopondersteuning komen er servicecentra nabij de grote steden, meldt Fisker.

In de toekomst wil Fisker ook de Fisker Pear geen leveren, een cross-over met in de VS een basisprijs van 29.900 dollar. Daarnaast komt er de Fisker Rōnin, een sportcabrio met een vermogen van circa 1000 pk en een basisprijs (in de VS) van 385.000 dollar. De Ocean krijgt in Nederland vanaf-prijs van 71.058 euro.

AM-overzicht nieuwe toetreders: download de lijst hier

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.