Nieuwe eigenaar voor Auto Cor Beelen in Cuijk

Overname • Het bedrijf wordt omgedoopt in Autobedrijf de Beijerd.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Autobedrijf Cor Beelen

Na 19 jaar heeft Cor Beelen (64) zijn autobedrijf in Cuijk verkocht aan de jonge ondernemer Reza Rahim. Beelen blijft nog voor vier dagen per week bij het bedrijf werken, maar de verkoop van het pand heeft al plaatsgevonden, vertelt Beelen aan Automotive. Vanmiddag vindt de feestelijke receptie plaats met de klanten.

Reza Rahim had een zelfstandig autobedrijf in Nijmegen, waar het pand hij echter moest vertrekken. De koop van het bedrijf van Beelen vormt voor hem de kans om zich verder te ontwikkelen. Hij gaat de naam veranderen in Autobedrijf de Beijerd, naar de straat in Cuijk waar het bedrijf is gevestigd.

Beelen had geen medewerkers in dienst. “Maar we zijn erkend opleidingsbedrijf dus vaak was er wel een stagiair”, vertelt hij. “Nu is het goed om wat rustiger aan te doen. Reza is een goed monteur en ook veel beter met dat digitale dan ik”, vertelt Beelen. “Ik doe alles het liefste op een papiertje.”

Voor oudere ondernemers is het vaak lastig om een autobedrijf te verkopen. In veel gevallen is de grond dan nog aantrekkelijk voor woningbouw.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Nieuwe eigenaar voor Auto Cor Beelen in Cuijk | Automotive Online

Nieuwe eigenaar voor Auto Cor Beelen in Cuijk

Overname • Het bedrijf wordt omgedoopt in Autobedrijf de Beijerd.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Autobedrijf Cor Beelen

Na 19 jaar heeft Cor Beelen (64) zijn autobedrijf in Cuijk verkocht aan de jonge ondernemer Reza Rahim. Beelen blijft nog voor vier dagen per week bij het bedrijf werken, maar de verkoop van het pand heeft al plaatsgevonden, vertelt Beelen aan Automotive. Vanmiddag vindt de feestelijke receptie plaats met de klanten.

Reza Rahim had een zelfstandig autobedrijf in Nijmegen, waar het pand hij echter moest vertrekken. De koop van het bedrijf van Beelen vormt voor hem de kans om zich verder te ontwikkelen. Hij gaat de naam veranderen in Autobedrijf de Beijerd, naar de straat in Cuijk waar het bedrijf is gevestigd.

Beelen had geen medewerkers in dienst. “Maar we zijn erkend opleidingsbedrijf dus vaak was er wel een stagiair”, vertelt hij. “Nu is het goed om wat rustiger aan te doen. Reza is een goed monteur en ook veel beter met dat digitale dan ik”, vertelt Beelen. “Ik doe alles het liefste op een papiertje.”

Voor oudere ondernemers is het vaak lastig om een autobedrijf te verkopen. In veel gevallen is de grond dan nog aantrekkelijk voor woningbouw.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.