SDL Automotive neemt Bos & Slegers over

Overname • SDL verhuist naar het pand van Bos & Slegers in Eindhoven.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: SDL Automotive

Bosch Car Service Bos & Slegers wordt per 15 december overgenomen door SDL Automotive. Eigenaar Gerard Slegers draagt het bedrijf in Eindhoven na 33 jaar over. Dit bevestigt Frank van den Nieuwenhuijzen, mede-eigenaar van SDL, aan AM.

Van den Nieuwenhuijzen is samen met Stefan de Lang eigenaar van occasionbedrijf SDL Automotive in Eindhoven. Dat bedrijf nam in 2017 Vakgarage Muzenberg over, en trok daar toen bij in. Nu staat er weer een verhuizing op stapel, vertelt Van den Nieuwenhuijzen: “We stoppen bij Bos & Slegers met Bosch Car Service. De werkplaats wordt echter uitgebreid en Vakgarage Muzenberg komt erbij. Ook met SDL Automotive gaan we geheel over naar het nieuwe pand.”

Daarmee komt ook ruimte voor enkele nieuwe activiteiten. “We waren altijd al goed in jong gebruikt. Daarnaast starten we nu met bedrijfswagens. En er komt een onafhankelijke leasemaatschappij. Deze overname geeft ons ruimte voor nieuwe groei.”

Frank van den Nieuwenhuijzen is ook eigenaar van Autodroom Helmond, waar diverse bedrijven zijn ondergebracht, zoals de dealervestigingen van Kia en Suzuki (VDNS), Autoschade Helmond, Brabant Autolease en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.