Jaar in Beeld | Marco van Beek over universele markt: ‘Take it or leave it-tijdperk’ is voorbij

Jaar in Beeld 2023 • De invoering van het agentuurmodel, personeelstekorten, complexere technieken en de opkomende rol van telematica. Deze ontwikkelingen zorgden in 2023 bij universele bedrijven voor de nodige hersenkronkels. We vroegen Marco van Beek om voor ons de stand op de universele markt te duiden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Robert L. Smid)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Jaar in Beeld | Marco van Beek over universele markt: ‘Take it or leave it-tijdperk’ is voorbij | Automotive Online

Jaar in Beeld | Marco van Beek over universele markt: ‘Take it or leave it-tijdperk’ is voorbij

Jaar in Beeld 2023 • De invoering van het agentuurmodel, personeelstekorten, complexere technieken en de opkomende rol van telematica. Deze ontwikkelingen zorgden in 2023 bij universele bedrijven voor de nodige hersenkronkels. We vroegen Marco van Beek om voor ons de stand op de universele markt te duiden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Robert L. Smid)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.