Van Mossel opent nieuw hoofdkantoor met schadeherstelstraat in Waalwijk

Van Mossel • De volgende stap is internationale uitbreiding voor Van Mossel Autoschade.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Het autoschadeherstel in Waalwijk werkt volledig gasloos. (Foto: Van Mossel Autoschade Groep)

Van Mossel Automotive Group heeft zijn nieuwe hoofdkantoor in Waalwijk voltooid. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Ongeveer 450 medewerkers zullen in het gebouw werken, waarvan 25 in de autoschadeherstelstraat. “We zijn trots dat we dit gezamenlijk hebben gerealiseerd”, zegt Ad van Diepenbeek, algemeen directeur van Van Mossel Autoschade Groep.

Internationale uitbreiding

Het nieuwe hoofdkantoor zal fungeren als inspectie-, onderhouds- en herstellocatie voor gebruikte leaseauto’s uit heel Nederland en België. Dagelijks worden er ongeveer 40 voertuigen geïnspecteerd, onderhouden, gerepareerd, gepoetst en uiteindelijk naar dealers vervoerd. “We zijn ongelooflijk gegroeid”, vertelt Van Diepenbeek. “Niet alleen qua locaties, ook wat merken betreft.” De nieuwe locatie in Waalwijk is volledig gasloos. Om dat te realiseren, werkte Van Mossel samen met Wiltec.

Van Diepenbeek ziet internationale uitbreiding als een volgende stap. “Onze ambitie is globaal te werken. Daar moeten we de juiste uitstraling voor hebben. Het nieuwe pand in Waalwijk zorgt daarvoor. We zijn ook op het gebied van autoschadeherstel klaar om internationaal door te breken.”

Onlangs opende Van Mossel Autoschade een speciale locatie alleen om velgen te herstellen. Van Mossel Autoschade heeft inclusief de uitbreiding in Waalwijk nu in totaal 26 locaties en stond vorig jaar bovenaan de lijst van grootste schadeherstellers in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Van Mossel opent nieuw hoofdkantoor met schadeherstelstraat in Waalwijk | Automotive Online

Van Mossel opent nieuw hoofdkantoor met schadeherstelstraat in Waalwijk

Van Mossel • De volgende stap is internationale uitbreiding voor Van Mossel Autoschade.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Het autoschadeherstel in Waalwijk werkt volledig gasloos. (Foto: Van Mossel Autoschade Groep)

Van Mossel Automotive Group heeft zijn nieuwe hoofdkantoor in Waalwijk voltooid. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Ongeveer 450 medewerkers zullen in het gebouw werken, waarvan 25 in de autoschadeherstelstraat. “We zijn trots dat we dit gezamenlijk hebben gerealiseerd”, zegt Ad van Diepenbeek, algemeen directeur van Van Mossel Autoschade Groep.

Internationale uitbreiding

Het nieuwe hoofdkantoor zal fungeren als inspectie-, onderhouds- en herstellocatie voor gebruikte leaseauto’s uit heel Nederland en België. Dagelijks worden er ongeveer 40 voertuigen geïnspecteerd, onderhouden, gerepareerd, gepoetst en uiteindelijk naar dealers vervoerd. “We zijn ongelooflijk gegroeid”, vertelt Van Diepenbeek. “Niet alleen qua locaties, ook wat merken betreft.” De nieuwe locatie in Waalwijk is volledig gasloos. Om dat te realiseren, werkte Van Mossel samen met Wiltec.

Van Diepenbeek ziet internationale uitbreiding als een volgende stap. “Onze ambitie is globaal te werken. Daar moeten we de juiste uitstraling voor hebben. Het nieuwe pand in Waalwijk zorgt daarvoor. We zijn ook op het gebied van autoschadeherstel klaar om internationaal door te breken.”

Onlangs opende Van Mossel Autoschade een speciale locatie alleen om velgen te herstellen. Van Mossel Autoschade heeft inclusief de uitbreiding in Waalwijk nu in totaal 26 locaties en stond vorig jaar bovenaan de lijst van grootste schadeherstellers in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.