AM Schadeseminar 2022

Verslag Schadeseminar | De olifant in de schadebranche

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het hoge gemiddeld schadebedrag is onder andere te wijten aan het arbeidsloon (complexere schades, meer uren) en de stijging van spuitmaterialen, aldus Thomas Hermans, managing director Solera Nederland (m.), Luberto van Buiten (l.) en Evert-Jeen van der Meer, industry director mobility Aon. [Beeld: Marcel Cazemier]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Verslag Schadeseminar | De olifant in de schadebranche | Automotive Online
AM Schadeseminar 2022

Verslag Schadeseminar | De olifant in de schadebranche

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het hoge gemiddeld schadebedrag is onder andere te wijten aan het arbeidsloon (complexere schades, meer uren) en de stijging van spuitmaterialen, aldus Thomas Hermans, managing director Solera Nederland (m.), Luberto van Buiten (l.) en Evert-Jeen van der Meer, industry director mobility Aon. [Beeld: Marcel Cazemier]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.