Branche investeert 100 euro per bezoeker AutoRAI

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van Zanten

    Het fiscaal regime in Nederland bepaalt voor een groot deel de verkoop. Geen land ter wereld heeft een systeem wat zo merkwaardig is als in ons land en dan verandert het ook nog eens elk jaar. Dat eerst maar eens overboord zetten zou al heel veel helpen en maakt het geheel ook veel transparanter.

Branche investeert 100 euro per bezoeker AutoRAI | Automotive Online

Branche investeert 100 euro per bezoeker AutoRAI

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van Zanten

    Het fiscaal regime in Nederland bepaalt voor een groot deel de verkoop. Geen land ter wereld heeft een systeem wat zo merkwaardig is als in ons land en dan verandert het ook nog eens elk jaar. Dat eerst maar eens overboord zetten zou al heel veel helpen en maakt het geheel ook veel transparanter.