Veilig werken aan e-auto’s

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Mateusz Kurkowski

    Het veilig werken aan hybrides en ev’s is een zeer belangrijk en voor alsnog onderbelicht item. Het is echter niet helemaal waar dat men zich niet kan voorbereiden. Zo geven wij via onze ATG trainingen inmiddels zeer uitgebreide voorlichting op gebied van veiligheid. Als een van de weinigen die TAK gecertificeerd zijn weten we tenslotte waar we het over hebben en zijn we van mening dat momenteel te weinig aandacht geschoken wordt aan het probleem.