Vierseizoenenband blijft populair

Steven Don Steven Don
maxtrek

Uit diverse tests van onder andere ADAC, VACO en ANWB blijkt dat de vierseizoenenband aan  populariteit wint en de verwachting is dat ook volgend jaar de afzet groeit. Bij bandengroothandel S&H Tyres in Moerdijk zijn ze vooral tevreden over de verkoop van de vierseizoenenband van Maxtrek, de Relamax 4S. De verkoop van het Chinese profiel toont een stijgende lijn over de afgelopen maanden bij het bedrijf. 

Het all season profiel is volgens S&H een goed resultaat van compromissen. De resultaten wat betreft aquaplaning en grip op nat en besneeuwd wegdek zijn uitstekend. De beoordelingen van Maxtrek dealers zijn dan ook erg positief meldt het bedrijf. Het doel is nu om een stabiel en loyaal dealernetwerk op te bouwen, en S&H Tyres streeft naar het uitbouwen van het merk Maxtrek in Europa. “Wij zijn dan ook op zoek naar loyale dealers die samen met ons willen groeien de komende jaren,” meldt directeur Simon Klapwijk.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Vierseizoenenband blijft populair | Automotive Online

Vierseizoenenband blijft populair

Martijn Roede Martijn Roede
maxtrek

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.