Kwikfit opent nieuwe vestiging in Zwolle inclusief e-bike servicepunt

Kwikfit • Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van elektrische voertuigen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Kwikfit)

Kwikfit heeft een nieuwe vestiging geopend in Zwolle. Deze behoort volgens het bedrijf ‘tot een van de modernste garages in Nederland’. Daarnaast markeert de opening volgens Kwikfit ook een primeur voor Zwolle, namelijk het eerste e-bike servicepunt in de stad.

Het e-bike servicepunt is speciaal ingericht om eigenaren van elektrische fietsen van onderhoud te voorzien. Klanten met een ‘normale’ stadsfiets zijn ook van harte welkom, laat Kwikfit weten.

Marketingdirecteur Arjan van der Meer: “Het openen van ons eerste e-bike service point in Zwolle is een belangrijke volgende stap voor Kwikfit. We zien de groeiende populariteit van e-bikes en de toenemende behoefte aan professioneel onderhoud en reparaties.”

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes. Zo kozen onder andere e-scooterfabrikant Cake en het Chinese Nio voor Kwikfit als onderhoudspartner.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Kwikfit opent nieuwe vestiging in Zwolle inclusief e-bike servicepunt | Automotive Online

Kwikfit opent nieuwe vestiging in Zwolle inclusief e-bike servicepunt

Kwikfit • Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van elektrische voertuigen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Kwikfit)

Kwikfit heeft een nieuwe vestiging geopend in Zwolle. Deze behoort volgens het bedrijf ‘tot een van de modernste garages in Nederland’. Daarnaast markeert de opening volgens Kwikfit ook een primeur voor Zwolle, namelijk het eerste e-bike servicepunt in de stad.

Het e-bike servicepunt is speciaal ingericht om eigenaren van elektrische fietsen van onderhoud te voorzien. Klanten met een ‘normale’ stadsfiets zijn ook van harte welkom, laat Kwikfit weten.

Marketingdirecteur Arjan van der Meer: “Het openen van ons eerste e-bike service point in Zwolle is een belangrijke volgende stap voor Kwikfit. We zien de groeiende populariteit van e-bikes en de toenemende behoefte aan professioneel onderhoud en reparaties.”

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes. Zo kozen onder andere e-scooterfabrikant Cake en het Chinese Nio voor Kwikfit als onderhoudspartner.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.