Pon poogt HoffmanCarparts.com te stoppen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • dante

  Het kan geen kwaad de machts (monopolie)positie van Pon een beetje in te perken!!

 • Frank

  Typisch… Gelijk drijgen met juridische stappen. Ze weten gewoon dat ze niet veel kunnen tegen die prijzen!

 • Harry van der Veen

  Vreemde reactie van een arrogante importeur. Het is als kleine garage voor ons al moeilijk genoeg in deze tijd. De onderdelen die HoffmanCarparts.com ons heeft geleverd waren trouwens precies wat ze hadden beloofd. perfect. En we konden er nog wat op verdienen ook! Wij blij, klant blij, iedereen blij!

 • Aart van der Haagen

  Ik heb de website van Hoffman eens bekeken en kan eerder gezegd geen link met Pon ontdekken. Ja, men gebruikt de merklogo’s, maar dat doen universele bedrijven met een specialisme ook. Als PON het gebruik daarvan beschermd heeft, dan zouden die van de website moeten verdwijnen, maar verder denk ik niet dat men een sterke zaak kan voeren tegen Hoffman.

 • Claire Kunst

  De onderdelen die ik bij Hoffman Carparts heb besteld waren goedkoop, in perfecte staat en de volgende dag geleverd.
  Pon voelt zich duidelijk bedreigt door zo een nieuwe leverancier…

 • Aad Bruijns

  Pon moet wakker worden in een nieuwe realiteit. De arrogantie waarmee ze deze ondernemer proberen de mond te snoeren is veelzeggend. Volgens mij gaat het ze helemaal niet over de merk beeltenissen, maar bang voor de gevolgen die deze nieuwe manier van handel drijven voor hen kan betekenen.

 • Max

  De schreeuw van Pon is de tekenend voor het omvallen van een regime. De wereld verandert bij banken, bij de mensen en ook in de automobielindustrie. Ik vind het juist een erg goed initiatief om overstock te gebruiken op een efficiente manier, past wel in de wereld van nu.

 • Ruth Jacobus

  Als wij van NL Power autostyling produkten willen aanbieden aan de dealers mogen of durven de dealers dit niet ivm mislopen kortingen bonussen