Willem Trip wordt directeur en aandeelhouder in enkele Pon-dealerbedrijven

Afscheidsinterview Willem Trip (Pon): ‘Door dieselgate is de cultuur in Wolfsburg opener’

Interview • Willem Trip was de afgelopen acht jaar de hoogst verantwoordelijke bij Pon Automotive.  Voor AM blikt terug hij eenmalig terug op een roerige periode (waarin op de valreep de nummer één positie van Volkswagen moet worden opgegeven) en kijkt vooruit naar zijn nieuwe job. “Ik vind het een spannende stap.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Trip (60) begint na een bijna veertigjarige carrière bij Pon nu aan zijn laatste kunstje als dealerdirecteur bij Pon Dealer en Muntstad. [Beeld: Pon]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Afscheidsinterview Willem Trip (Pon): ‘Door dieselgate is de cultuur in Wolfsburg opener’ | Automotive Online
Willem Trip wordt directeur en aandeelhouder in enkele Pon-dealerbedrijven

Afscheidsinterview Willem Trip (Pon): ‘Door dieselgate is de cultuur in Wolfsburg opener’

Interview • Willem Trip was de afgelopen acht jaar de hoogst verantwoordelijke bij Pon Automotive.  Voor AM blikt terug hij eenmalig terug op een roerige periode (waarin op de valreep de nummer één positie van Volkswagen moet worden opgegeven) en kijkt vooruit naar zijn nieuwe job. “Ik vind het een spannende stap.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Trip (60) begint na een bijna veertigjarige carrière bij Pon nu aan zijn laatste kunstje als dealerdirecteur bij Pon Dealer en Muntstad. [Beeld: Pon]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.